Доставка и плащане на стока

Доставка и плащане на стока

          При направена поръчка до 14.00 ч. на текущия работен ден, то тя следва да бъде обработена и изпратена на същия ден. При направена поръчка след 14.00 ч., то тя следва да бъде обработена на следващия работен ден (събота и неделя, както и официалните празници в България се третират като неработни дни от гледна точка на превозвачите и не се обработват поръчки)

          Ако е необходимо Наш представител ще се свърже с вас на посочените от вас телефонен номер и/или електронна поща( e-mail ) с цел уточняване и потвърждаване на поръчката в рамките на работното време:

Понеделник – Петък : 10:00ч. – 18:00 ч.

          След потвърждаване на поръчката Ви, тя ще бъде доставена на посоченият от вас адрес в рамките на 24-72ч.

          Плащането на стоките се извършва с наложен платеж.

Услуга „ПРЕГЛЕДАЙ  ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ“

          Навременната доставка и коректността при плащанията са наш приоритет. Ние високо ценим лоялността в нашите отношения и бихме желали да предоставим на клиентите на онлайн магазин novitoys.com  възможността да се възползват и от услугата „ПРЕГЛЕДАЙ  ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ“. Тази услуга дава възможност на КЛИЕНТА да добие реална представа за желания от него продукт/и преди заплащането на куриера. ВАЖНО! Когато поради някаква причина се откажете от поръчаният/те от вас продукт/и , молим той/те да бъдат върнати в оригинална опаковка и заедно с уведомление за упражняване правото на отказ, за да можем да ви върнем парите. Вие можете да върнете обратно пратката на куриера в момента на получаване, като се откажете от нея и заплатите разходите за доставката. Може да пожелаете и замяна за нова, като Вие ще трябва да заплатите куриерската такса за връщането на стоката, а ние ще Ви изпратим новата.